NIVELLS

KIDS 0 (Infantil 4 i 5 anys)

A Aula Oberta creiem que l’aprenentatge de l’anglés ha de produir-se de la mateixa manera que s'adquireix la llengua materna; és a dir: escoltant i reproduint el que escoltem. Per això al nostres cursos potenciem l'ús de la llengua oral mitjançant diferents dinàmiques, jocs i activitats. L'objectiu és treballar les habilitats d'escoltar i parlar d'una forma atractiva, entretinguda i enriquidora, per tal d'aconseguir que els xiquets i les xiquetes estimen la llengua i estiguen motivats per continuar endinsant-se en el seu aprenentatge.

 

KIDS 1 (1r i 2n de Primària)

KIDS 2 (3r i 4t de Primària)

KIDS 3 (5é i 6é de Primària)

A l'etapa de primària els xiquets ja han adquirit les habilitats de l'escriptura i la lectura i per això les introduirem progressivament i aniran guanyant importància al llarg dels cursos. Aprofitarem la seua curiositat innata per desenvolupar projectes motivadors relacionats amb temes del seu interés, sense deixar mai de banda les activitats més lúdiques (jocs, contes, cançons, manualitats...), i integrarem, a més, les TIC com un recurs més per a l'aprenentatge de l'anglés. L'objectiu és desenvolupar totes les habilitats lingüístiques, en un ambient acollidor i motivador per a l'alumnat.

COM TREBALLEM

Professorat qualificat i amb experiència

Tots els nostres professors són titolats universitaris i tenen experiència treballant amb xiquets i xiquetes de Primària i Infantil. 

Instal·lacions i recursos adaptats

Les nostres instal·lacions han estat pensades per a que els xiquets i les xiquetes s'hi senten còmodes. Disposem de nombrosos recursos didàctics adaptats a totes les edats.

Comunicació permanent amb pares

Avaluem periòdicament els progressos del nostre alumnat i facilitem al màxim la comunicació amb mares i pares mitjançant diferents eines: reunions, informes periòdics, etcètera.

METODOLOGIES

Projectes

AICL

Role playing

TIC

MÉS

Edats

A partir de 4 anys

Cursos

KIDS 0: 1 sessió setmanal d’1 hora. D’octubre a juny

KIDS 1 - 2 - 3: 2 sessions setmanals d’1 hora. D’octubre a juny

Horaris

Consulteu disponibilitat

Descomptes

Sense matrícula
Tots els materials inclosos en el preu
Els germans gaudeixen d’un 10% de descompte en la suma de les seues tarifes.

Grups

Als cursos d’anglés per a xiquets, el nombre màxim d’alumnes per grup serà de 8.

MÉS INFORMACIÓ?