A Aula Oberta podem ajudar-te amb qualsevol de les assignatures de Batxillerat; tant les troncals com les d’especialitat. Repassarem els continguts estudiats a classe fins que els entengues, i els treballarem a fons mitjançant la realització d’exercicis semblants. També t’ajudarem a preparar els exàmens, amb el plantejament de simulacres d’examen que et faran guanyar confiança. Per a que quan arriben els exàmens de veritat estigues el més preparat possible.

COM TREBALLEM

Grups reduïts

Mai més de 6 alumnes per grup. És la forma d’aconseguir una atenció més personalitzada i una major eficiència.

Professorat qualificat i amb experiència

Tots els nostres professors són titolats universitaris, amb experiència docent i especialistes en les matèries que imparteixen. Abans que professors hem sigut alumnes, i t’entenem.

Biblioteca de recursos didàctics

Disposem d’una extensa biblioteca de recursos amb els que aprofundir en l’assimilació dels continguts impartits a classe: exercicis d’ampliació, apunts, exàmens PAU…

Autonomia i confiança

Volem que guanyes a poc a poc en seguretat. Aprofundirem en els continguts i et transmetrem una visió global dels temes. Per a que tu mateix sigues capaç d’afrontar qualsevol repte.

MÉS

Matèries

Matemàtiques, Física, Química, Biologia, Geografia, Dibuix Tècnic, Història, Filosofia, Comentari de Text (Valencià i castellà).

2n de Batxillerat i PAU

Per a l’alumnat de 2n de batxillerat tenim dissenyat un programa especial, amb classes enfocades a la P.A.U. des del primer dia (comptem amb un complet banc d’exàmens P.A.U. de totes les assignatures), i Cursos Intensius de preparació a partir del mes de maig.

Horaris

La franja horària preferent per a l’alumnat de Batxillerat serà de 16.00 a 17.00 h i de 19.00 a 20.00 h

Flexibilitat

Ens adaptem a tu. Per això, quan ho necessites - i sempre que hi haja disponibilitat - podem acordar canvis puntuals a l’horari. A més, si per motius justificats no pots assistir a una classe, et donem l'oportunitat de recuperar-la en un altre moment.

Descomptes

Els germans gaudeixen d’un 10% de descompte en la suma de les seues tarifes.

 

MÉS INFORMACIÓ?

639 239 758 - LLOMBAI

654 362 602 - ALZIRA

info@aulaoberta.es