EL CONVENT DE SANTA CREU

El taller consta de dos parts:

A la primera, els participants faran una visita guiada al conjunt, recolzada amb una maqueta, plànols i fotografies històriques. Coneixeran la configuració de l’edifici i els elements que el formen. Podran manipular una senzilla maqueta, feta de cartró i amb peces movibles, i així poder apreciar els diferents estats pels quals ha passat el conjunt al llarg de la seua història. I amb les fotografies històriques, situant-nos al mateix punt des d’on foren preses i comparant, entendre la seua evolució. La identificació de les parts desaparegudes de l’edifici donarà per fer una xicoteta reflexió sobre el patrimoni i la importància de la seua conservació.

A la segona part passarem a l’acció i construirem una maqueta que després podrem emportar-nos a casa; la de l’element potser més emblemàtic del convent: el Claustre. Abans, això sí, caldrà completar les façanes, pintarles i retallar-les.

CONTACTE

AULAOBERTA

Centre d'estudis

C/ Favorita, 3 - 46195 Llombai

Telèfon: 639 239 758

Email: info@aulaoberta.es

TREBALLA AMB NOSALTRES

Si t’agrada la docència i tens experiència donant classes, fes-nos arribar el teu CV. El tindrem molt en compte en futures convocatòries. Gràcies!