A Aula Oberta oferim cursos intensius de preparació per a la P.A.U. (Prova d’Accés a la Universitat). Perquè volem que hi arribes en les millors condicions possibles i pugues accedir als estudis que desitges. Als cursos treballarem els següents aspectes:

• Reforç dels continguts més importants de 2n de Batxillerat
• Resolució de dubtes concrets
• Pràctica mitjançant la resolució d’exercicis
• Simulacres d’examen
• Resolució guiada d’exàmens de convocatòries anteriors
• Estratègies per afrontar els exàmens amb garanties

COM TREBALLEM

Grups reduïts

Mai més de 6 alumnes per grup. És la forma d’aconseguir una atenció més personalitzada i un aprenentatge més efectiu.

Professorat qualificat i amb experiència

Tots els nostres professors són titolats universitaris, amb experiència docent i especialistes en les matèries que imparteixen. T'entenem, perquè abans que professors hem sigut alumnes.

Banc d’exàmens

Disposem d’un extens i complet banc d’exàmens P.A.U. de convocatòries anteriors i d'exercicis del mateix nivell, amb els què practicar i aprofundir en l’assimilació dels continguts.

Atenció totalment personalitzada

No ens agraden els cursos estandaritzats, iguals per a tots. Creiem que cada alumne té unes necessitats, i per això al nostre curs tu tries les matèries, les hores i els aspectes a treballar.

MÉS

Matèries

Fase obligatòria o general: Valencià i Castellà (comentari de text, morfologia i sintaxi), Anglés, Història d’Espanya, Matemàtiques.
Fase voluntària o específica: Física, Química, Biologia, Geografia, Dibuix Tècnic.

Horaris

El Curs Intensiu de Preparació de la P.A.U. sol tindre lloc la segona quinzena de maig (en el cas de la convocatòria ordinària de juny) i la segona quinzena de juny (per a la convocatòria extraordinària de juliol), aproximadament. Les classes són en horari matinal.

Descomptes

Els germans gaudeixen d’un 10% de descompte en la suma de les seues tarifes.

MÉS INFORMACIÓ?