TEATRE D'OMBRES

Aquest projecte naix de la idea de dotar de recursos els nostres xiquets i xiquetes (i les seues famílies) per a contar històries d'una altra manera. Ens encanten les titelles, els contacontes, les representacions teatrals, etc. i el teatre d'ombres és un instrument meravellós per a gaudir de bons moments en família.

A més d'obrir un camp nou per a alguns i retrobar imatges de la infantesa per a altres, és una manera tractar el problema de la foscor amb els més menuts. La nit, l'obscuritat, de vegades són sinònims de por, però no ha de ser així necessàriament; a través de les ombres mostrem les possibilitats de l'obscuritat per a narrar i, amb açò, descobrir la seua cara més divertida.

La creació del teatre d'ombres, és en sí mateixa una experiència: Pensar els personatges, el decorat, la forma del propi bastidor del teatre, etc. són excuses per a deixar lliure la imaginació i, sense els condicionants de colors, crear universos personals que després es poden mostrar a altres persones a través de contes clàssics o d'històries pròpies.

 

OBJECTIU DEL TALLER
L'objectiu últim d'aquest taller és el de retrobar espais i moments per a reunir les famílies, i el teatre d'ombres n'és una excusa perfecta.

El producte final del taller serà un teatre fabricat amb materials majoritàriament reutilitzats i reciclables, així com un seguit de personatges de creació propia o a partir de plantilles.

CONTACTE

AULAOBERTA

Centre d'estudis

C/ Favorita, 3 - 46195 Llombai

Telèfon: 639 239 758

Email: info@aulaoberta.es